Peeters bvba biedt bakkerijen totaaloplossingen

Climapulse biedt oplossingen voor bedrijven van elke omvang. Rudy Pauwels, koeltechnicus bij Peeters bvba, vertelt hoe hij de samenwerking met Climapulse ervaart.

Wat doet Peeters bvba?

Peeters bvba is dé partner voor kleine en industriële bakkerijen die op zoek zijn naar hoogwaardige en innovatieve machines, ovens, koel- en vriesinstallaties en klein materiaal. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in winkelinrichting voor bakkerijen. Peeters bvba is een familiebedrijf van de derde generatie en een begrip in de sector.

Hoe onderscheidt Peeters bvba zich?

Door onze klanten totaaloplossingen te bieden. Ze kunnen bij ons terecht voor de installatie, het onderhoud en het herstel van hun machines, ovens en installaties. We leveren maatwerk en streven altijd de hoogst mogelijke kwaliteit na, zowel in onze dienstverlening als in onze producten. We hebben bovendien een eigen team van technici en herstellers die dag en nacht bereikbaar zijn.

Wat zijn de troeven van Climapulse Service?

Climapulse Service is een gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en betaalbaar platform dat ons toelaat om in een oogopslag alles over een installatie te weten. Wij zijn met drie koeltechnici aan de slag in ons bedrijf. Dankzij Climapulse Service hebben we de historiek van een installatie altijd binnen handbereik. Papierwerk is er niet meer, want we hebben altijd een digitaal logboek van onze koelinstallaties. De directe koppeling met onze administratieve medewerkers en de toegang die we onze klanten kunnen geven tot de informatie over hun installatie, is een echte meerwaarde.

Hoe ervaar je de samenwerking met Climapulse?

Die loopt heel vlot. Ik heb een goede band met de mensen van Climapulse. Ze zijn professionals. Ze zijn behulpzaam en denken altijd oplossingsgericht. En ze luisteren naar je wensen. Als je een nieuwe of andere functionaliteit of een aanpassing voorstelt, dan kijken ze altijd of ze die kunnen realiseren. Je krijgt dus geen platform dat te nemen of te laten is, maar een product dat evolueert. Ik ben echt tevreden. En dat weten ze bij Climapulse, want mijn reclame heeft hen al nieuwe klanten opgeleverd.

Wat zijn de toekomstplannen van Peeters bvba?

We bestaan meer dan veertig jaar en willen de voorloper in onze sector blijven. We zullen in de toekomst innoverende producten blijven aanbieden en naar onze bakkers blijven luisteren. Zo weten we zeker dat we hen ook in de toekomst de maatoplossingen kunnen bieden die ze nodig hebben.