Een optimale service én wettelijk voldoen? Maak nu de klik.

Heb je het gevoel dat je te veel tijd verliest aan administratie tijdens of na het onderhoud van een installatie?

Je koudemiddeladministratie bijhouden is met Climapulse een koud kunstje. Digitaliseer en optimaliseer je werkzaamheden zodat je alles uit je bedrijf haalt en op elk moment aan de BRL 100 voldoet.

Kies de juiste digitale weg naar efficiënter werken.

 

Of je nu een eigenaar of installateur bent in een installatiebedrijf, je wilt altijd en overal optimaal kunnen presteren. Climapulse helpt je daarbij meer dan een handje.

Of je nu ZZP'er of voor een groot installatiebedrijf werkt in de koeltechniek, je wilt altijd en overal optimaal kunnen presteren. Climapulse helpt je om elke dag weer het beste uit jezelf en/of je bedrijf te halen.

 

Ontdek de kracht van Climapulse:

1

Perfect op maat van koeling en verwarming.

Vlot een klimaatinstallatie registreren zonder daarbij cruciale informatie te missen?

Registreer moeiteloos alle belangrijke details van een klimaatinstallatie met Climapulse. Van nominale inhoud en PED-categorie tot compressors, verdampers en condensors. Met behulp van Climapulse ontgaat je geen enkel detail meer.

2

Digitale werkbon, logboek en attesten 

Registreer al je werkzaamheden in Climapulse. Vul ze aan met je tijdregistratie en gebruikte materialen. Laat je werkbon digitaal ondertekenen en stuur hem met een simpele klik naar je klant.

Hierdoor worden niet alleen je werkzaamheden netjes gedocumenteerd en goedgekeurd door de klant. Ook je installatielogboek is meteen klaar en je koudemiddel administratie weer up-to-date. Bovendien worden lektesten, druktesten en inbedrijfstellingen direct geregistreerd volgens de wetgeving.

 

'Goodbye' onvolledige documentatie, 'Hello' digitalisatie!

3

Automatische forecasting, dat is pas vooruitdenken.

Vergeet nooit meer een verplichte controle. De forecast van Climapulse informeert je automatisch wanneer een periodiek onderhoud of controle nodig is op basis van het type van installatie en de wetgeving. Is er een lekverlies? Dan helpt Climapulse je om tijdig de juiste handelingen te verrichten.

Werk je met meerdere installateurs? Onze planningstool maakt het nog gemakkelijker om te voldoen aan de verplichte controles. Je verdeelt het werk eenvoudig onder de juiste monteurs. Dat is pas proactief werken.

 

* In werkelijkheid wetgeving en onderhoudsregels

4

Overzicht en inzicht, dubbel winst

Je hebt altijd de juiste en meest recente gegevens bij de hand. Zo ben je volledig geïnformeerd en kun je snel beslissingen nemen. De ingebouwde rapporten zijn op maat van de installateur en erg handig.

Met Climapulse stel je snel het juiste rapport op. Of het nu gaat om de verplichte f-gassenbalans, het lekverlies of de digitale logboeken. Je hebt ze altijd bij de hand. Zo ben je altijd in orde, zelfs bij een onverwachte audit of inspectie.

 

*Yep, data heb je in een wip in een Excel-bestand.

5

Documentatie en historiek. Je perfecte omkadering

Contracten, foto’s, een plattegrond of handleiding – je koppelt ze allemaal vliegensvlug.

En weet je wat ook handig is? Met slechts één klik heb je direct toegang tot de volledige geschiedenis en kenmerken van een installatie, gebouw of klant.

Zo wordt beter plannen, uitvoeren en opvolgen vanzelfsprekend

Climapulse groeit met je mee!

Beheer je één installatie of diverse op meerdere locaties? Climapulse helpt je. Flexibel, gebruiksvriendelijk, op maat.

Image
Viessmann-logo.svg
Image
vincie.svg
Image
Equans (voorheen Engie Solutions)
Image
Daikin logo
Image
Imtech logo
Image
Veolia logo
Image
Remeha logo
 

Climapulse helpt je

  • Aan de BRL 100 te voldoen
  • Sneller je inbedrijfstelling af te handelen
  • Doeltreffender en efficiënter te werken
  • Meer omzet te realiseren
Arrow swirl

Jouw demo in 30 seconden geregeld.