Climapulse is een onlineplatform voor de registratie en het beheer van klimaatinstallaties. Het helpt installateurs en monteurs om hun werk beter te organiseren en al hun werkzaamheden digitaal te registreren, om zo te kunnen voldoen aan de specifieke regelgeving. Eigenaars kunnen via het klantenportaal de volledige levenscyclus van al hun installaties beheren en zo ook alle wettelijke certificaten en onderhoudslogboeken raadplegen of downloaden. Voor bedrijven met veel installaties of met meerdere vestigingen, is er zelfs een geavanceerde oplossing beschikbaar met uitgebreide rapportering en meldingen.

Climapulse is gebouwd op de fundamenten van Coolant, het onlineplatform dat in 2009 werd gelanceerd. Het doel? Een platform bouwen voor de centralisatie en digitalisering van alle informatie omtrent koelinstallaties en de wetgeving hierrond.

Een succesvolle onderneming die oprichters Timmy en Kevin er in 2015 toe aanzette om de faciliteiten en toepasbaarheid van het platform verder uit te breiden en het bedrijf Climapulse op te richten.

Met Climapulse evolueerde het digitale logboek van Coolant tot een gebruiksvriendelijk en allesomvattend onlineserviceplatform voor installatiebedrijven en exploitanten van koel- en verwarmingsinstallaties.

Onze filosofie

Climapulse streeft ernaar om het professionele leven van installatiebedrijven en exploitanten van koel- en verwarmingsinstallaties te verbeteren. Dat doen we door een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk onlineplatform aan te bieden dat hen toelaat om hun bedrijfsprocessen en planning te digitaliseren en optimaliseren. Zo verloopt het beheer van hun klimaatinstallaties sneller en gemakkelijker. Het resultaat? Een onmiddellijke efficiëntieverhoging en betere bedrijfsresultaten.

Climapulse focust op jou, de gebruiker. Hoe kan je efficiënter werken en welke drempels kunnen we wegnemen. We werken bij Climapulse elke dag aan nieuwe dingen die jouw leven makkelijker moeten maken, en we vertrouwen daarvoor dan ook op support [at] climapulse.com (subject: feedback) (jouw feedback). Werkt er iets niet zoals het volgens jou zou moeten werken, laat het dan horen!

Contactgegevens

Climapulse
Gelissendomein 8-10/101
6229 GJ Maastricht, Nederland
info [at] climapulse.nl