Minder administratie dankzij de inventaris

Voer je een druk- of lektest uit? Dan ben je wettelijk verplicht om daar een bijzonder gedetailleerd attest over op te stellen. En dat brengt een heleboel administratie en dus veel tijdverlies met zich mee. Maar waarom zou je het jezelf moeilijk maken als het ook gemakkelijk kan? Want met de inventaris van Climapulse worden informatievelden automatisch voor je ingevuld. Dat betekent dus minder administratie bij je druk- en lektesten!

Apparaten invoeren

De eerste stap naar minder administratie: je apparaten invoeren in de inventaris. Elk apparaat wordt aan een specifieke gebruiker gekoppeld. Gebruik jij je druk- of lektestmeter om een test uit te voeren en maak je onder jouw naam een attest? Dan vult het systeem automatisch de velden met de technische specificaties van jouw apparaat in op dat attest.

Apparaten invoeren

Minder fouten

Een attest opstellen gaat dus veel sneller dankzij de inventaris. Maar ook de kans op fouten neemt aanzienlijk af. Een typfout is snel gemaakt wanneer je een serienummer of een datum van ijking moet ingeven. Dat is allemaal verleden tijd, omdat die informatie automatisch voor jou wordt ingevuld. En leen je het apparaat van je collega? Duid dat dan eenvoudig aan, zodat de technische specificaties van dat apparaat automatisch op het attest verschijnen.

kies-het-juiste-toestel

Sneller werkbonnen maken

Staat je inventaris op punt? Dan wordt werkbonnen invullen ook heel wat gemakkelijker. Je selecteert gewoon de materialen die je gebruikt hebt bij de uitvoering van een specifieke opdracht. Die worden vervolgens automatisch toegevoegd aan de werkbon van die opdracht. Een werkbon maken gaat zo veel sneller. Het resultaat? Je hebt meer tijd voor andere taken.

Materiaal climapulse

Wil je ook minder administratie bij druk- of lektesten? Boek dan gerust een demo of neem contact met ons op voor meer informatie.