Climapulse Service gelanceerd!

Met enige trots kondigen we vandaag de lancering van Climapulse Service aan. Nu je ook verwarmingsinstallaties kan beheren, dekt de naam “Coolant” de lading immers niet meer.

Zeven jaar Coolant

Zeven jaar lang hebben we Coolant ontworpen, ontwikkeld en verbeterd, specifiek voor koeltechnici. De wetgeving werd strikter, maar we hebben ons platform steeds verder uitgebreid om beter te voldoen aan jullie wensen en onze visie.

Een keerpunt

Eén van de veel voorkomende wensen vormt ook meteen een onderdeel van de visie van Climapulse: een totaaloplossing leveren voor het volledige serviceproces van klimaatinstallaties.

De introductie van de nieuwe module voor het beheer van centrale verwarmingsinstallaties is daarvan een cruciaal onderdeel. Maar daar stoppen we niet. Zoals je van ons gewoon bent staan er de komende maanden nog meer verbeteringen voor de deur, met slechts één doel: jou alle middelen bieden om je klanten nog te beter van dienst te zijn.

Beheer je ook verwarmingsinstallaties?

De module voor verwarmingsinstallaties zorgt ervoor dat je binnen je vertrouwde software voortaan niet alleen met koelinstallaties kan werken, maar ook de volledige opvolging kan doen van al je verwarmingsinstallaties.

Je kan metingen registreren, al je bestaande attesten koppelen en ook nieuwe attesten laten genereren. En natuurlijk ontdek je in de forecasts meteen welke afspraken of onderhouden eraan zitten te komen volgens de wettelijke normen. Beheer je enkel verwarmingsinstallaties? Ook dan kan je perfect gebruik maken van Climapulse Service!

Wil je meer weten over al deze nieuwe mogelijkheden?
Boek nu een demo en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.