SDS Klimatisatie

Sector

Installatiebedrijf

Oplossing

Climapulse Service

Steven, de toptechnicus SDS Klimatisatie, is sinds 2016 gespecialiseerd in het plaatsen van HVAC installaties. Deze installaties plaatst hij bij particulieren, industriële klanten en sinds enkele jaren ook bij overheidsinstanties.

SDS Climapulse samenwerking

UNO account voor de zelfstandige ondernemer

Voor een groot deel van de tijd werkt SDS Klimatisatie als leverancier van Infrabel. De hoofdtaak van Steven is het onderhouden van klimaatkasten op het Belgische spoorwegnetwerk. Dagelijks komt hij in aanraking met verschillende installaties met elk een eigen historiek. Het grote voordeel is dat Infrabel al jaren vaste klant is bij Climapulse, waardoor de geschiedenis digitaal beheerd wordt. 

Voor Steven zouden zijn werkzaamheden efficiënter verlopen indien SDS Klimatisatie ook gebruik zou maken van Climapulse. Het volledige logboek van de installaties staat zo immers meteen ter beschikking. Daarom heeft hij in de zomer van 2019 beslist om zijn werkzaamheden en logboek voortaan digitaal bij te houden met Climapulse. 

Desondanks beschikt SDS Klimatisatie met de Climapulse Service Uno licentie toch over een oplossing op maat voor zijn bedrijfsactiviteiten als zelfstandige.

Fill 1

Ben jij ook een zelfstandige of heb je een eenmanszaak?

Vraag je gratis demo aan en ontdek of Climapulse iets voor jou is!

Forecast, dat is van enorm belang!

“Met forecasts heb ik snel en duidelijk een overzicht van al de toekomstige onderhouden en kan ik deze meteen inplannen zodat ik wettelijk in orde ben”

Steven beheert talloze HVAC installaties voor overheidsinstanties, waardoor hij extra aandacht moet bieden aan bijkomende wettelijke bepalingen. Via forecast krijgt hij meteen een overzicht van al de toekomstige (wettelijke) onderhouden en heeft hij de mogelijkheid om deze meteen in te plannen. Meestal gaat dit over wettelijke jaarlijkse controles, keuringen en herstellingen. Zo liggen zijn werkzaamheden meteen in lijn met de wetgeving en kan hij met enkele klikken zien wat hij moet uitvoeren bij welke overheidsinstantie en op welke locatie.

Digitaal en centraal, waar je ook bent.

SDS Klimatisatie is verantwoordelijk voor het onderhouden van verschillende klimaatkasten van Infrabel. Juist daarom is het een enorme meerwaarde voor Steven dat Climapulse overal en altijd beschikbaar is. Zo kan hij meteen de historiek en het logboek van die unit raadplegen. Dit bespaart Steven veel tijd, waardoor hij efficiënter te werk kan gaan.