Voorkom dubbel werk met de kopieer-functie

Je plaatst ongetwijfeld wel vaker hetzelfde model van een verwarmings- of koelinstallatie. Helaas moet je dan steeds opnieuw alle eigenschappen van datzelfde model registreren. Vind jij dat ook onnodig tijdverlies? Wij alleszins wel!

Met Climapulse Service kan je gelukkig pijlsnel gelijkaardige installaties toevoegen. Klik op de drie bolletjes naast de installatie om de opties te raadplegen. Daar kan je de installatie simpelweg kopiëren.

Klimaatinstallaties ingeven

Koppel ook meteen de standaarddocumenten, zoals bijvoorbeeld de handleiding, als extra bijlagen aan het sjabloon. Zo zijn de bijlagen meteen beschikbaar bij je nieuwe installatie zodat jij en de klant steeds over alle vereiste documentatie beschikken.

Documentatie installaties

In de installatiefiche van koelinstallaties kan je trouwens ook individuele componenten kopiëren. Klik hiervoor op het dupliceer-icoon naast de component.

Installatiefiche

Om misverstanden te vermijden krijg je eerst een formulier te zien zodat je eventuele correcties kan aanbrengen voordat de component opgeslagen wordt. Het proces is intelligent genoeg om bijvoorbeeld het serienummer in je kopie leeg te maken.

Ook bij koelmiddelflessen

Ook bij de registratie van koelmiddelflessen komt er veel dubbel werk kijken... tot je met het Climapulse platform aan de slag gaat natuurlijk! De ene fles is misschien de andere niet, maar de globale gegevens blijven hetzelfde. Als je snel meerdere flessen met hetzelfde koelmiddel wil registreren, kan dat gemakkelijk met de optie Kopiëren. Deze optie vind je bij de drie bolletjes naast het koelmiddel.

Koelmiddelfles registreren

Installaties voordefiniëren

Als je vaak hetzelfde type koel- of verwarmingsinstallatie plaatst, kan je overwegen om dit type eenmalig voor te definiëren.

Dit doe je door een klant toe te voegen, die je bijvoorbeeld de naam geeft van het installatietype zodat je hem nadien gemakkelijk kan terugvinden. Je kan daaronder optioneel locaties of gebouwen inrichten op basis van merk of type om het overzicht op je vooraf gedefinieerde installatietypes zo goed mogelijk te behouden. 

Vermijd dubbel werk met Climapulse

Zoals je in deze blog kan lezen, biedt Climapulse verschillende mogelijkheden om een einde te maken aan onnodig administratief werk. Maar het platform heeft nog meer features die jou tijdswinst opleveren, zoals bijvoorbeeld de mogelijkheid om sjablonen in te stellen.

Wil jij ook tijd besparen, maar werk je nog niet met Climapulse?

Boek een demo om vrijblijvend met ons platform kennis te maken.