Snel bestanden delen en meer opslagruimte

De kennisbank werd flink vernieuwd zodat je nog makkelijker handleidingen, vaststellingen, instructies en andere documenten kan delen met collega’s en klanten. Bovendien werd de beschikbare opslagruimte uitgebreid naar 1 GB!

Maar er is meer…

Dagelijkse samenvatting via e-mail

Beheerders zullen voortaan dagelijks via e-mail een overzicht ontvangen van de uitgevoerde opdrachten en nieuwe of gewijzigde documenten. Wens je die e-mails liever niet te ontvangen, dan kan je dit wijzigen in je profiel.

Uitbreiding klantentoegang

Klanten kunnen vanaf nu via de klantentoegang het relatieve lekverlies per installatie raadplegen en de nodige documenten downloaden, zoals lektestcertificaten.

Taalinstelling voor documenten

Voortaan kan je zelf kiezen in welke taal je documenten wil verzenden, downloaden of laten ondertekenen. Handig voor techniekers die ook wel eens in andere regio’s actief zijn!

Conditiemeting installaties

Bij de meting van een installatie kan je voortaan ook een score toekennen voor de conditie van de installatie. Klanten krijgen zo een beter inzicht in de algemene staat van hun installatie.

Bron van koelmiddel

Bij het toevoegen van koelmiddel zal de bron van het koelmiddel (nieuw, gerecycleerd, geregenereerd, herbruikt) bepaald worden aan de hand van de gekozen fles. Ook de koudedrager binnen een installatie kan je voortaan registreren.

Wil je ook graag starten met Climapulse Service?

Boek een demo en ontdek alle voordelen!