Nieuwe versie nu beschikbaar

Extra rapportering, PDF exports en printer ondersteuning.

Coolant heeft zopas een nieuwe update uitgebracht. De nieuwe verbeteringen werden op verzoek van onze klanten ontwikkeld en bieden een betere ondersteuning op vlak van rapportering en export mogelijkheden.

Betere handleiding

Hoewel Coolant zeer eenvoudig te gebruiken is, zorgen wij ervoor dat alle mogelijke functionaliteiten tot in het kleinste detail beschreven zijn. Dit is namelijk niet alleen interessant voor de nieuwe gebruikers van Coolant, maar kan ook zeer nuttig zijn om als naslagwerk of referentie te gebruiken als u met Coolant aan de slag gaat. U kan de nieuwe handleiding downloaden in de help sectie van deze website, zowel in het Nederlands als in het Frans.

Nieuwe functionaliteiten in Coolant

Er zijn weer een aantal nieuwe functionaliteiten aan Coolant toegevoegd, waarbij we hier de belangrijkste bespreken.

PDF export

Het kan voor interne of externe communicatie erg handig zijn om bepaalde rapporten te exporteren naar PDF. Het blijft natuurlijk ook mogelijk om de lek- en druktest certificaten naar PDF te converteren.

Rapport koelmiddelstock

Hoeveel koelmiddel werd er dit jaar verbruikt en hoeveel van welk koelmiddel is er momenteel nog in stock? Het rapport “koelmiddelstock” geeft een eenvoudig overzicht in grafiek- en tabelvorm, terwijl het rapport “koelmiddelen” het totaalverbruik van alle verbruikte koelmiddelen van dit jaar weergeeft.

Printer ondersteuning

Er werd stevig gesleuteld aan de mogelijkheid om elke detail weergave, lijst of rapport rechtstreeks af te drukken vanuit Coolant.

Andere nieuwigheden in deze versie

  • Toevoeging van mobiele installaties
  • Hermetisch of niet-hermetisch afgesloten circuits
  • Nieuwe layout van rapporten
  • Betere paginering van zoekresultaten
  • Nieuwe opdracht aanmaken, direct vanuit een locatie
  • Toevoeging van Nederlandse provincies
  • Installaties: filtering toont enkel actieve locaties
  • Enkele andere kleine optimalisaties en verbeteringen

Deze nieuwe functies zorgen ervoor dat Coolant een plezier blijft in gebruik, met alle nodige functionaliteiten ter beschikking om van de nodige vrijheid te kunnen blijven genieten.