Franstalige versie en nieuwe mogelijkheden

Vertaling van Coolant naar het Frans en extra mogelijkheden.

Vandaag werd een nieuwe upgrade van Coolant gelanceerd, opnieuw met tal van verbeteringen voor een optimaal beheer van uw koelinstallaties. In deze nieuwe versie werd er extra aandacht geschonken aan de gebruikservaring. Coolant is zeer gemakkelijk en eenvoudig in gebruik, hetgeen wordt geïllustreerd door enkele Franstalige bedrijven die het programma nu al gebruiken voor het beheer van hun koudemiddelen. Maar omdat wij onze klanten de beste dienstverlening willen bieden, werd de interface nu volledig bijgewerkt zodat de applicatie ook perfect in het Frans te gebruiken is. Gebruikt u Coolant nu al, en verkiest u het Frans, dan kan u uw voorkeurtaal wijzigen in uw Profiel.

Het is dankzij de uitstekende feedback van onze klanten dat we Coolant voortdurend kunnen blijven verbeteren. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om een takenlijst van nog uit te voeren opdrachten (door uzelf of uw techniekers) te raadplegen op het dashboard.

Daarnaast werd er gewerkt aan een verbetering van de Excel export, zodat u over nog meer gegevens beschikt bij het exporteren van gegevens (bijvoorbeeld alle circuits bij installaties), en werden ook volgende functionaliteiten toegevoegd:

  • Automatische suggesties bij het invullen van freon gas of koelmiddel
  • Logboek rapport per klant
  • Uitbreiding van installaties met lekdetectiesysteem en mobiele installaties

 

De nieuwe mogelijkheden in Coolant vormen dit programma om tot een totaaloplossing voor het beheer van koeltechnische installaties en koudemiddelen voor België en Nederland. De feedback die we van onze klanten krijgen is daarom uiterst positief en biedt de gebruiker de mogelijkheid om via zijn suggesties mee te werken aan de ontwikkeling van een programma met een constante evolutie. Wij denken met u mee!