Factureer sneller met de ‘BCC’-functie

Als specialist in verwarming en koeling moet je heel wat documenten opstellen. Een werkbon met een korte beschrijving van de werkzaamheden, de uren en de gebruikte materialen, een gedetailleerde uitdraai van alle werkzaamheden, attesten van lektesten, druktesten, vacuümtesten en keuringen … En dat zijn dan nog maar enkele voorbeelden. Dankzij het gebruiksvriendelijke beheerplatform van Climapulse bezorg je snel en gemakkelijk een digitaal exemplaar van die documenten aan je klanten. Wil je ook eenvoudig een kopie van alle verstuurde documenten verzamelen in een mailbox of verzenden naar andere personen in je bedrijf? Gebruik dan de ‘BCC’-functie van ons beheerplatform.

Ontvangers toevoegen in ‘BCC’ = tijd besparen + efficiënter werken

De functie ‘BCC’ is een bijzonder handige manier om tijd te besparen en je documentenbeheer te stroomlijnen. Alle ontvangers die je op de ‘BCC’-lijn toevoegt, krijgen automatisch een kopie van de documenten die jij naar je klanten verstuurt.

De werkwijze is heel eenvoudig. Je gaat naar ‘Instellingen’, kiest de tab ‘Configuratie’ en vult onder het veld ‘BCC’ de e-mailadressen in van de mensen naar wie jij een kopie wilt sturen. Vanaf dat moment krijgen die mensen een kopie van de documenten die jij bij ‘Opdrachten’ onder de tab ‘Documenten’ aanvinkt om te verzenden naar je klant.

Driedubbel voordeel

Met de functie ‘BCC’ scoor je niet één maar drie keer:

  • Je werkt papierloos, waardoor je bijdraagt aan het milieu en nooit meer documenten kwijtspeelt.
  • Niet alleen je klanten, maar ook de mensen bij jou op kantoor hebben onmiddellijk het bewijs dat de werkzaamheden of testen uitgevoerd zijn, want ze zien via e-mail een ondertekende kopie van de werkbon of het attest passeren.
  • Je kunt sneller factureren. Zet de persoon die in jouw onderneming verantwoordelijk is voor de facturering in ‘BCC’ als je een ondertekende werkbon naar je klant stuurt. Zo kan de facturatie onmiddellijk starten en beschik je sneller over je geld.

Wil je meer weten over de functie ‘BCC’ in Climapulse? Boek dan een demo of neem contact met ons op voor meer informatie.