Efficiënter werken, met ecologische impact

Ben je klimaatinstallateur en wil je efficiënter werken met een ecologische impact? Onze software biedt klimaatinstallateurs alle tools om nog veel meer CO2 te besparen door efficiëntere opvolging van hun installaties. Kijk vandaag nog hoe onze software jou kan helpen om een duurzamere toekomst te creëren.

Efficiënter werken als installateur met ecologische impact

Als softwarebedrijf bieden we onze klanten hulpmiddelen om hun papieren administratie te vervangen door digitale oplossingen. Door te werken via mobiele devices, kunnen klanten niet alleen papier besparen, maar ook efficiënter werken. Zo hoef je bijvoorbeeld geen vragen te stellen over "waar moet ik zijn" of "welke installatie is het precies?", omdat alle belangrijke informatie direct beschikbaar is in de agenda van de installateur. Als de taak is voltooid, zijn alle gegevens ook direct terug te vinden voor mensen achter de schermen.

Groene resultaten 

Door onze klanten te helpen met digitalisering, hebben we al in 2022 onderstaande hoeveelheid CO2 gecompenseerd door het gebruik van onze software!

  • 190 bomen bespaart
     
  • 4 ton CO2 per jaar gecompenseerd
     
  • 40.000 kg aan papiergewicht

Verbeter de efficiëntie van je klimaatinstallaties

Onze software biedt niet alleen de mogelijkheid om papieren administratie te vervangen door een digitale variant, wat al een directe impact heeft op het milieu. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg! Onze oplossing geeft klimaatinstallateurs alle tools om een veelvoud van deze CO2-besparing te behalen door middel van efficiëntere opvolging van hun installaties.

Stel je voor: als elke klant door middel van onze software een lek kan vermijden, kan de CO2-impact enorm zijn. Neem bijvoorbeeld een kleine installatie met het koudemiddel R134a: onze software kan helpen om meer dan 5.000 ton CO2 te besparen.

Dit is een gigantische bijdrage aan het behoud van onze planeet!

Papierberg verkleinen? Tips 

  • Afval sorteren en recycleren
  • Papier hergebruiken als kladpapier
  • Wegwerpbekertjes, roerstaafjes en capsules voor de koffiemachine vermijden
  • Bezoekers digitaal registreren met tools zoals Vizito

Zeker op het vlak van papierloos werken is nog winst te boeken. Moedig medewerkers dus aan om e-mails en documenten niet af te drukken, en bied hen de mogelijkheid om documenten naar hun persoonlijke apparaten te sturen.

Contacteer ons

Als u interesse heeft om onze software te gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Climapulse staat klaar om al uw vragen te beantwoorden!