Drag, drop, done!

Gestructureerd en georganiseerd werken ligt aan de basis van een succesvol installatiebedrijf. Daarom koppel je in Climapulse met eenvoud bestanden aan klanten, installaties en andere elementen. Zo is de ondertekende versie van het onderhoudscontract van je klant terugvinden werkelijk slechts 1 druk op de knop van je verwijderd! En het beheren van die documenten is al even makkelijk!

Sleep met je bestanden

De bestanden die je wil toevoegen en koppelen heb je doorgaans al verzameld en binnen bereik. Waarom zou je ze dan nogmaals moeten opzoeken om ze te kunnen uploaden? Nee, dat houdt geen steek. Daarom kan je je bestanden rechtstreeks naar Climapulse Service slepen om ze toe te voegen.

drag drop done climapulse voorbeeld

Opgelet: oudere browsers bieden hier geen ondersteuning voor. Voor je eigen gemak en veiligheid kies je best voor een moderne browser zoals Mozilla Firefox, Google Chrome of MS Edge voor Windows of Safari voor macOS.

1, 2, 3 of meer

Het houdt evenmin steek dat je elk document apart moet selecteren, detailleren en vervolgens moet zitten wachten tot het uploaden afgerond is. Climapulse laat je dus meteen alle bestanden toevoegen. Daarna kan je eventuele details wijzigen en wordt het bestand naar de Climapulse servers verstuurd. Ondertussen kan jij al aan de slag met het volgende bestand! Je documenten en bijlagen navigeren en beheren gebeurt dankzij de spitstechnologie van Climapulse aan een ongeëvenaarde snelheid*.

(* maar de snelheid van je verbinding, bandbreedte en de grootte van bestanden blijven natuurlijk een belangrijke factor)

Tik, tak: bijlagen

Jij, of je klanten via het klantenportaal, zullen veel vaker bijlagen raadplegen dan dat jij ze toevoegt. Maar dat wil niet zeggen dat dat niet even efficiënt mag zijn. Wil je bijvoorbeeld een schema en contract koppelen aan een installatie, dan ga je als volgt te werk:

  1. Selecteer Bijlagen
  2. Kies voor Selecteer uit kennisbank als je de documenten al in Climapulse Service hebt gestopt. Kies anders voor Nieuw document—je kan het document (of meerdere!) meteen toevoegen zoals eerder beschreven.
  3. Selecteer de gewenste documenten. Tenzij je nieuwe documenten hebt toegevoegd, want die worden natuurlijk automatisch geselecteerd!
  4. Geef aan of je de documenten ook wenst te delen met de klant via het klantenportaal

En klaar!

Uitgelegd in minder dan 60 seconden

De werking van de kennisbank en bijlagen krijg je in minder dan 60 seconden onder de knie dankzij onderstaande filmpje.