KVT

Sector

Installatiebedrijf

Oplossing

Climapulse Service

KVT is sinds de oprichting in 1986 specialist in HVAC. KVT realiseert een breed gamma aan activiteiten in ventilatie, verwarming en koeling voor industriële toepassingen en Business to Business. KVT kwam bij Climapulse terecht vanwege de nood om te digitaliseren. Met de digitale logboeken, het registreren van de werkzaamheden in één portaal en het klantenportaal, is Climapulse voor KVT een succesverhaal.

KVT over Climapulse

KVT kwam bij Climapulse terecht omdat ze op zoek waren naar een digitale oplossing voor het bijhouden van logboeken en registreren van de werkzaamheden. Met Climapulse kunnen de documenten makkelijk gedeeld worden met de klant, en is de klant dus ook altijd up-to-date en in het bezit van de nodige documenten en attesten. Enerzijds wordt Climapulse gebruikt voor het opmaken van de planning, anderzijds voor het opvolgen van onderhoudswerken. Ook kan de historiek op ieder moment worden geraadpleegd, wat een zeer groot voordeel is wanneer er zich defecten voordoen bij grote installaties.

De klant kan zelf de documenten inkijken, dat is een hele grote win-winsituatie voor drie partners: wij zelf, onze techniekers en de klant. Daar halen we enorm veel rendement uit.