Group VHC

Sector

Installatiebedrijf

Oplossing

Climapulse Service

Group VHC is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van airconditioning, ventilatie, warmtepompverwarming en fotovoltaïsche zonne-energie.  Met de technische dienst verzorgen ze daarvoor het onderhoud, interventies en herstellingen. Met Climapulse verloopt de opvolging en registratie hiervan voortaan volledig digitaal.

Group VHC, specialist in efficiënte en duurzame oplossingen.

Bij Group VHC zijn ze volledig overgeschakeld van een papieren administratie naar Climapulse. Dit biedt hen vele voordelen je kan op elk moment zien wat er op de werf al dan niet aanwezig is alsook de specificaties van de nodige installaties. 

Het softwarepakket van Climapulse wordt bij Group VHC dan ook op twee niveaus ingezet. 

Enerzijds door de techniekers onsite, die dankzij een korte opleiding van Climapulse snel up & running zijn met het platform, en anderzijds door de backoffice die de nazorg behandelt.

Tot slot zijn de klanten van Group VHC hier ook enthousiast over dankzij het digitale klantenportaal dat meteen toegang geeft tot alle relevante onderhouden en installatiegegevens!

Climapulse is op de hoogte van de wettelijke normen en die zijn zeer strikt. Zo weten we dat we altijd in orde zijn. Daar kunnen we op rekenen, dankzij Climapulse.

Fill 1

Gratis kennismaken met Climapulse?

Tijdens deze demosessie ga je samen met een expert doorheen het platform en ontdek je zelf of Climapulse iets voor jou en je onderneming is.