Met onze begeleiding wordt het behalen van je BRL 100 certificaat een fluitje van een cent. Onze specialisten bellen je dezelfde dag nog op én zorgen dat je certificeringsaanvraag wordt geregeld!

Je BRL 100 bedrijfscertificaat behalen is niet eenvoudig, maar de certificering is wel verplicht als je met F-gassen werkt. Bij Climapulse leveren we al meer dan 15 jaar koeltechnische software in Nederland en België. We weten dus als geen ander welke stappen jij moet zetten om je BRL 100 bedrijfscertificaat te behalen.

We helpen en begeleiden je gedurende het hele proces en zorgen ervoor dat jij je BRL100 certificering zo snel mogelijk behaalt.

Niet onbelangrijk, onze begeleiding is scherp geprijsd, en op maat van jouw bedrijf en Climapulse. Zo zijn wij zeker dat je voldoet aan de BRL 100 regelgeving! Prachtig, toch?

Je BRL 100 bedrijfscertificaat in 4 eenvoudige stappen!

Samen overlopen we deze stappen en begeleiden we jou in dit proces waarna wij voor jou de aanvraag indienen.

Ben je klaar voor dit avontuur? Wij kijken er alvast naar uit kennis met je te maken.

1. Een afspraak

We plannen eerst een (online) afspraak in om jou en je bedrijf beter te leren kennen. Tijdens deze bespreking overlopen we samen je behoeften en de wettelijke verplichtingen waaraan jij en je onderneming moeten voldoen.

2. De aanvraag

Voldoe je aan alle eisen? Super, hoog tijd om de aanvraag van je BRL 100 certificering in te dienen. Dit doen wij door de benodigde documenten en een speciaal voor jou opgesteld handboek op maat van jouw bedrijf bij de certificerende instantie in te dienen. Zelf hoef je alleen maar een door jou ondertekende opdrachtbevestiging van de certificerende instelling aan hen retour te sturen. Zij beoordelen deze documenten en indien alles compleet is mag je de auditeur verwelkomen voor je eerste audit.

3. Het handboek

Zelf ontvang je van ons ook een exemplaar van het volledig uitgewerkte handboek boordevol instructies. Zo zie je meteen welke zaken in orde zijn en aan welke zaken je nog even aandacht moet besteden.

4. De certificering

Je bent er bijna! Tijdens de audit overloopt de certificerende instantie alle onderdelen van je kwaliteitshandboek. Zij zullen vervolgens ook toetsen of je begrijpt wat er van je verwacht wordt en aan welke eisen je wettelijk moet voldoen. Verloopt dit allemaal goed? Dan brengen zij ongetwijfeld positief advies uit!

Gefeliciteerd! Je ontvangt nu je eigen BRL 100 bedrijfscertificaat!

Super en vlekkeloos verlopen. Had het certificaat supersnel binnen. Ontzettend blij mee!

Snelle, goede service. Certificering was zo geregeld. Zeer goede begeleiding met duidelijke hulp en heldere uitleg bij vragen. En dit alles volledig kosteloos!

Hun begeleiding is heel goed! Met advies op maat zorgden ze voor een snelle dienstverlening en afhandeling. De begeleiding was ook echt top.

Heel fijn contact. Ze reageren altijd snel en komen steeds met een duidelijke uitleg. De software is ontwikkeld voor de toekomst, omdat zo wordt aangesloten op de ontwikkelingen in de markt. Iedere keer als ik bel, wordt er snel teruggebeld. Ook wordt er meegedacht naar oplossingen.

In één woord: TOP!

Zeer goed, duidelijk en snel. Top!

Alles is super, duidelijk en razendsnel verlopen.

Super service! Ze helpen je met alles en de certificering was zo binnen.

Ja, help mij met mijn BRL 100!