Valt je bedrijf onder de BRL 100 en stoei je met het inrichten ervan? Wij helpen je gratis verder. Climapulse is het onmisbare softwarepakket voor de klimaatinstallateur in een jungle van administratieve verplichtingen.

Praktijkgerichte software voor de klimaatinstallateur

Je BRL 100 certificaat behalen is niet eenvoudig. Wij begeleiden je volledig gratis in een persoonlijk traject op maat. Zo voldoe je zorgeloos aan de BRL 100.

Maar er is meer: met zorgeloos bedoelen we ook écht zorgeloos. Je ontvangt automatische updates wanneer een periodieke controle nodig is, je bent met onze software steeds up-to-date met de geldende wetgeving en je hebt zicht op jouw werkzaamheden via de uitgebreide rapportages en complete logboeken.

Je F-gassenbalans is in één klik geregeld en je BRL 100 administratie altijd audit-klaar! 

 

De software is ontwikkeld voor de toekomst. Ze reageren altijd snel en komen steeds met een duidelijke uitleg.

Waarom Climapulse?

Climapulse is dé koeltechnische dienstverlener in Nederland en België. Met meer dan 1000 klanten, van eenmanszaken tot multinationals, hebben wij een jarenlange expertise opgebouwd.

We spannen ons in om klanten en partners met elkaar te verbinden en het administratieve leven makkelijker te maken. Daarnaast bieden we kosteloze begeleiding bij BRL 100 certificering en audit hulp voor installatiebedrijven.

Op maat van de installateur

Van onderhoud en technische storingen tot flessenkaarten gekoppeld aan werkbonnen. Ook het aanmaken van de kenplaten en het downloaden van de F-gassenbalans, die automatisch wordt bijgewerkt, is voortaan kinderspel.

Kosteloze begeleiding

We gaan verder dan een gratis handboek en hulp bij de certificering. Het verhaal begint pas na de certificering, en daar helpen we jou bij. Er komen telkens administratieve eisen bij waarin we je graag ontzorgen.

Transparante prijs

What you see is what you get. Voor 54 euro per maand voor een eenmanszaak, zonder kleine lettertjes. Geen flauwekul met een gelimiteerd aantal installaties of extra bijbetalen voor support. Heb je een vraag, dan helpen we je met veel plezier verder. No strings attached. Jouw groei, onze missie.

BRL 100 vanuit de praktijk

De planner maakt een werkbon aan, koppelt die aan de monteur, de monteur verhelpt de storing en registreert alles via een handige checklist. De klant tekent af, en klaar is kees. De werkbon zit kort daarna in de mailbox van de klant.

Zo optimaliseer je de workflow van het hele bedrijf.

Hoe kunnen we je helpen?