Bij Climapulse doen we niet aan rookgordijnen maar houden we het graag zo transparant mogelijk. Gebruikers van de Climapulse verwarmingsmodule kunnen handig gebruik maken van de checklists conform de BRL6000-25. Met behulp van deze checklists kunnen alle handelingen aan de CV-ketels geregistreerd worden om te voldoen aan de wettelijk gestelde eisen.

Praktijkgerichte software voor de verwarmingsinstallateur

Je BRL 6000 of BRL K25000 certificaat behalen is niet eenvoudig. Wij begeleiden je in een persoonlijk traject op maat. Zo voldoe je zorgeloos aan de regelgeving. Maar er is meer: met zorgeloos bedoelen we ook écht zorgeloos. Je bent met onze software steeds up-to-date met de geldende wetgeving en je hebt zicht op jouw werkzaamheden via de uitgebreide rapportages. Met Climapulse is je BRL 6000 administratie altijd audit-klaar.

Lees meer over de gasketelwet »

Hoe doen we dat allemaal precies?

Climapulse is dé dienstverlener voor installateurs in Nederland en België. Met meer dan 1000 klanten hebben wij een jarenlange expertise opgebouwd. We spannen ons in om klanten en partners met elkaar te verbinden en het administratieve leven te vereenvoudigen. Daarnaast bieden we ook hulp bij het implementeren van de BRL 6000 certificering voor installatiebedrijven.

Checklijsten op maat van de installateur

De proceseisen voor de BRL6000 of BRL K25000 schrijven voor dat de nodige checklijsten gebruikt moeten worden voor plaatsing, inbedrijfstelling en onderhoud.

In geval van een gevaarlijke situatie (CO meting > 20 ppm) dient er een rapport opgesteld te worden voor de buiten-gebruikstelling.

Rookgasmetingen digitaliseren

Of je nu werkt met Testo of Eurolyzer, met onze handige app kan je alle rookgasmetingen digitaliseren en mee opnemen in je rapporten.

Voeg in een handomdraai alle metingen van rookgassen toe aan je checklijsten en rapporten, en dit in de diverse trappen (laaglast/hooglast).

Diploma's en certificaten

Monteurs kunnen hun diploma's en certificaten registreren, waardoor het certificaat ook automatisch op de onderhoudsattesten wordt getoond.

Je ontvangt ook een melding enkele maanden voordat je het certificaat moet vernieuwen.

Meetbare zekerheid

Je kan eenvoudig alle materialen en meetmiddelen die gebruikt worden registreren op je werkbon zodat je kan aantonen dat je met het juiste materiaal gewerkt hebt.

Ook je meetmiddelen kan je vlot registreren, inclusief alle nodige kalibratie informatie.

Vraag je gratis begeleiding nu aan!