Rookgordijnen? Liever niet, bij Climapulse houden we het graag zo transparant en praktisch mogelijk. Met Climapulse werk je namelijk op eenvoudige wijze zowel BRL100 als BRL6000-25 proof.

 Hot stuff!

De Climapulse verwarmingsmodule bevat diverse checklists conform de BRL6000-25. Met behulp van deze formulieren stel je je werkbon voor handelingen aan CV-ketels samen volgens de regels van de gasketelwet.

Lees meer over de gasketelwet »

Geen bodybuilder, Form Builder!

Onze checklists zijn compleet volgens de wettelijke eisen samengesteld. Mocht je toch iets willen aanpassen dan is dat geen probleem. Dankzij de Climapulse Form Builder kan je jouw formulieren voor inbedrijfstelling, onderhoud en buitengebruikstelling aanpassen of zelfs volledig zelf bouwen.

In geval van een gevaarlijke situatie (CO meting > 20 ppm) dient er een melding bij buitengebruikstelling opgesteld te worden. Ook hier heeft Climapulse aan gedacht.

 

Efficiënt onderhoud met Climapulse: zo werkt het

Climapulse is dé dienstverlener voor installateurs in Nederland en België. Met meer dan 1000 klanten hebben wij een jarenlange expertise opgebouwd in de installatiesector.

We spannen ons in om klanten en partners met elkaar te verbinden en het administratieve leven te vereenvoudigen. Daarnaast bieden we ook hulp bij het implementeren van de BRL 6000 certificering voor installatiebedrijven.

Stookproef digitaliseren

Of je nu werkt met Testo of Eurolyzer, met onze handige app kan je al je stookproef metingen digitaal uitlezen en koppelen aan het juiste gasverbrandingstoestel.

Zo voeg je in een handomdraai alle metingen van rookgassen toe aan je checklijsten en rapporten, en dit in de diverse trappen (laaglast/hooglast).

Registreer je CO Vakmanschap

Je kan het CO Vakmanschap certificaat eenvoudig registreren in Climapulse. Zo wordt het certificaat ook automatisch op de rapporten getoond. Komt je certificaat te vervallen? Geen zorgen, je krijgt automatisch een melding zodat je het certificaat tijdig kan vernieuwen.

Dit geldt ook voor kalibratierapporten. Climapulse geeft ruim op tijd een melding dat je gereedschappen opnieuw gekalibreerd moeten worden.

Meetinstrumenten en materialen

Je kan eenvoudig alle meetinstrumenten en gebruikte materialen registreren op je werkbon. Zo kan je heel snel aantonen dat je instrumenten volgens de gasketelwet gekalibreerd zijn en je met het juiste materiaal gewerkt hebt.

Ook je vervangingsonderdelen kunnen vlot op de werkbon worden toegevoegd.

Transparante prijs

What you see, is what you get. Voor 54 euro per maand voor een eenmanszaak, zonder kleine lettertjes. Geen flauwekul met een gelimiteerd aantal installaties of extra bijbetalen voor support. Heb je een vraag, dan helpen we je met veel plezier verder.

No strings attached. Jouw groei, onze missie.

De software is ontwikkeld voor de toekomst. Ze reageren altijd snel en komen steeds met een duidelijke uitleg

Climapulse helpt je 

  • Beter focussen op je kerntaken 
  • Slimmer & sneller handelen
  • Meer controle en inzicht verwerven 
  • Doeltreffender en efficiënter werken 
Arrow swirl

Jouw demo in 30 seconden geregeld.