F-gassenregistratie niet op orde? Een paar kilo koudemiddel “verdwenen” bij het maken van de F-gassenbalans? Werkbonnen niet leesbaar ingevuld? Logboeken verdwenen? Geen actueel handboek? Een berg stress dus. Neem contact op en we helpen je op weg.

Het is weer zover: je bent 2 jaar verder en de certificerende instantie stuurt een uitnodiging om de audit in te plannen. Misschien behoort dit voor de eerste keer tot je takenpakket, misschien heb je de wijzigingen in de wetgeving niet meegekregen. Of – laten we eerlijk zijn – misschien heb je het in die 2 jaar gewoon niet goed bijgehouden.

In ieder geval, we kunnen je helpen. We gaan ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat jij vlekkeloos je certificaat kunt behouden. Een bedrijfsgericht handboek? Maken we voor je. F-gassenregistratie volgens de juiste eisen? Regelen we voor je. Geen volledige F-gassenbalans? Gaan we samen oplossen.

Je BRL 100 audit tot in de puntjes geregeld!

We bekijken samen alle eisen van de BRL 100 en stemmen deze af op jouw bedrijfsvoering. Dat betekent dat we je meenemen naar de wereld van verplichtingen die voor jou gelden. Er is nu eenmaal een verschil tussen een éénmanszaak en een multi-national.

Wat je bedrijfsvoering ook is, wij hebben de kennis in huis om je te helpen. Wij gaan geen vraagstuk uit de weg. Maak het je makkelijk en laat je kosteloos door ons helpen.

1. De vaststelling

Je hebt je BRL 100 audit al gehad? Dan weet je ook al wat de kritische afwijkingen zijn. Of is de audit al ingepland, en is het duidelijk dat de zaken niet conform wetgeving zijn? Laten we er samen voor gaan zitten.

2. Een afspraak

We plannen een afspraak in op locatie of online en doorlopen samen alle bedrijfsprocessen. We bekijken waar de kritische afwijkingen liggen en wat ervoor nodig is om deze weg te werken.

3. Corrigeren  

Nu we de problemen boven water hebben, kunnen we deze rechtzetten. Afhankelijk van de afwijking is dit een eenvoudig of complex proces. Maar geen zorgen, wij zijn er juist als het moeilijk wordt.

4. Een succesvolle audit 

Wij zullen je helpen met alle aanpassingen in je bedrijfsvoering te implementeren. Indien gewenst, nemen we ook nog contact met de certificerende instantie voor je op om de aanpassingen te bespreken. Je certificaat wordt weer met 2 jaar verlengd!

Neem contact op en we helpen je verder!